Millies Homemade Granola

                               

Op onze zoektocht naar een lekkere, maar vooral eerlijke granola werden we teleurgesteld door de supermarkten. Deze zijn helemaal niet zo gezond en verantwoord als je denkt en zitten boordevol suikers. In onze thuiskeuken gingen we aan de slag met het samenstellen van onze eigen granola, vol noten, zaden en pitten. Zonder tarwe of ongewenste toevoegingen, maar wel met vezels, vitamines en mineralen. Ook bevat het, in plaats van geraffineerde suikers, rauwe biologische honing en extra vergine olijfolie, beide uit eigen import.

Millies Homemade Granola wordt wekelijks vers gebakken en is verkrijgbaar in twee verschillende smaken en in zakjes van 300 of 600 gram. Te koop in onze thuiskeuken en bij diverse verkooppunten.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *